25 Οκτωβρίου 2017

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών η 25 Οκτωβρίου – Τι διαλέγεις για σήμερα εσύ;

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών καθιερώθηκε το 1998, με πρωτοβουλία της Ένωσης των Ευρωπαίων Βιομηχάνων Ζυμαρικών (UNAFPA) για να γνωστοποιήσει στο ευρύ κοινό τη γευστική και θρεπτική αξία των ζυμαρικών. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου, σε ανάμνηση του πρώτου συνεδρίου της Ένωσης το 1995. Πως θα γιορτάσεις εσύ αυτή την ημέρα; Δες από το μενού μας Ζυμαρικά με τριών ειδών μανιτάρια Με τριών ειδών άγρια μανιτάρια, σάλτσα ντομάτας, κρέμα γάλακτος & φλούδες κεφαλοτύρι 5.20€ Al pesto Σπαγγέτι με σάλτσα από βασιλικό, τριμμένο τυρί, σκόρδο & κουκουνάρι 5.20€ Ζυμαρικά μανιταριών Φρέσκα νιόκι με ραγού μανιταριών, απαλή κρέμα από πορτσίνι, τριμμένο τυρί & […]
19 Σεπτεμβρίου 2017

Ομελέτα όπως τότε, όταν ήταν έτοιμη το πρωί στο τραπέζι

Η ομελέτα είναι ένα χορταστικό πρωινό και γεμάτο πρωτεΐνη. Σύμφωνα με ειδικούς, τα αυγά έχουν την καλύτερη πρωττεϊνη και βοηθούν στην απώλεια των κιλών. Συγκεκριμένα από μελέτη προέκυψε ότι αυτοί που τρώνε κάθε πρωί αυγά η ομελέτα χάνουν 65% περισσότερο βάρους από αυτούς που δεν χρησιμοποιούν τα αυγά στην καθημερινή τους διατροφή. Από το μενού μας επιλέξτε Ομελέτα κλασική Με ζαμπόν & gouda. Συνοδεύεται από ζεστό ψωμί. Αυγά μάτια 2 Τηγανητά αυγά μάτια, σε ελαιόλαδο, με μπέικον πάνω σε ψημένο ψωμί.    
19 Σεπτεμβρίου 2017

Rise and Shine – Πρωινή Θωράκιση με Πορτοκάλι, Λεμόνι, Μήλο

Το Πορτοκάλι Περιέχει βιταμίνη Α,Β1 και C. Μας προμηθεύει με σχεδόν το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε βιταμίνη C. Επίσης τα πορτοκάλια είναι μια καλή πηγή αμινοξέων, βήτα-καροτένιου, φολικού οξέως, πηκτίνης, καλίου, ασβεστίου, σιδήρου, ιωδίου, φωσφόρου, μαγγανίου, νατρίου, χλωρίου και ψευδαργύρου. Ένα πορτοκάλι έχει πάνω από 170 διαφορετικά φυτοθρεπτικά συστατικά και περισσότερα από 60 φλαβονοειδή, τα οποία έχει αποδειχθεί ότι έχουν αντικαρκινική και αντιφλεγμονώδη δράση, αλλά και ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.  Ο συνδυασμός του υψηλού ποσοστού αντιοξειδωτικών (βιταμίνης C) και φλαβονοειδών στα πορτοκάλια, καθιστά το πορτοκάλι ως ένα από τα καλύτερα φρούτα, που συμβάλλει στην προώθηση της βέλτιστης υγείας Το […]
8 Σεπτεμβρίου 2017

Αυτό το Παστράμι……

Η λέξη παστράμι βγαίνει από την τουρκική pastirma και φτιάχνεται από βοδινό κρέας και συγκεκριμένα από το στήθος του ζώου. Για την ακρίβεια πρόκειται για ένα ιδιαίτερο αλλαντικό, το οποίο μοιάζει με παστουρμά, κυρίως στην όψη, αν και δεν έχει τόσα πολλά μπαχαρικά. Αυτό το εξαιρετικό αλλαντικό το βάλαμε σε λευκή μπαγκέτα με λιναρόσπορο και ηλιόσπορο, προσθέσαμε εξαιρετικό τυρί Emmental και τέλος του δώσαμε μια γλυκιά γεύση με σως μελιού. Πρόκειται για ένα απίστευτα υπέροχο σάντουιτς που θα σας χαρίσει ενέργεια και δύναμη Delivery 2541 0 84884